Matchmeny Terrassen Säsongen 2018–2019

 

 

2018-09-20                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Frölunda

 

1Förrätt: Tunnbrödkorg med rökt rensteksröra och en krispig örtsallad

Varmrätt: Helstekt hjortytterfilé med rödvinsreduktion och rårörda lingon

Serveras med friterad mandelpotatis och smörstekta haricotsverts med bacon

Dessertbuffé

 

 

2018-09-27                          torsdag        19:00                                  Brynäs IF – Växjö

 

2Förrätt: Fisk och skaldjur på tre olika vis

Varmrätt: Helstekt oxfilé med rödlöksmarmelad och ankleversås

Serveras med örtrostad delikatesspotatis samt sauterade vaxbönor och morötter

Dessertbuffé

 

 

2018-10-04                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Timrå

 

3Förrätt: Rökt hjortstek med blomkålscrème, syltade kantareller och lingonsirap

Varmrätt: Knaperstekt ankbröst ”Canette” med äpple och calvadossås

Serveras med jordärtskockspuré och sauterade sparris och morötter  

Dessertbuffé

                                                                   

 

2018-10-06                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Skellefteå

 

4Förrätt: Krämig hummersoppa med pilgrimsmussla och oststicks

Varmrätt: Grillad hängmörad biff toppad med vispad vitlökssmör, en rödvinsreduktion,

Rostad vitlöks klyftpotatis, samt sauterade haricotsverts och morötter.

Dessertbuffé

 

 

2018-10-20                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Örebro

 

5Förrätt: Lax och räkceviche smaksatt med chili och koriander, serveras med salsa Verde

Varmrätt: Helstekt fläskfilé (”Secreto Pata Negra”) med en oliv och paremsanskysås

serveras med krämig potatisgratäng och ”Caponata” grönsaker

Dessertbuffé

 

 

2018-10-27                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Färjestad

 

6Förrätt: Krämig jordärtskockssoppa med nattbakad högrev

Varmrätt: Helstekt lammracks med rosmarin skysås

Serveras med getostpotatiskaka och medelhavsgrönsaker

Dessertbuffé

 

 

Med reservation för eventuella ändringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-11-01                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Mora

 

1Förrätt: Tunnbrödskorg med rökt rensteksröra och en krispig örtsallad

Varmrätt: Helstekt hjortytterfilé med rödvinsreduktion och rårörda lingon

Serveras med friterad mandelpotatis och smörstekta haricotsverts med bacon

Dessertbuffé

 

 

2018-11-15                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Färjestad

 

2Förrätt: Fisk och skaldjur på tre olika vis

Varmrätt: Helstekt oxfilé med rödlöksmarmelad och ankleversås

Serveras med örtrostad delikatesspotatis samt sauterade vaxbönor och morötter

Dessertbuffé

 

 

2018-11-17                         lördag           14:45                                  Brynäs IF – Djurgården

 

3Förrätt: Rökt hjortstek med blomkålscrème, syltade kantareller och lingonsirap

Varmrätt: Knaperstekt ankbröst ”Canette” med äpple och calvadossås

Serveras med jordärtskockspuré och sauterade sparris och morötter  

Dessertbuffé

                              

 

2018-11-24                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Luleå

 

4Förrätt: Krämig hummersoppa med pilgrimsmussla och oststicks

Varmrätt: Grillad hängmörad biff toppad med vispad vitlökssmör, en rödvinsreduktion,

råstekt potatis, samt sauterade haricotsverts och morötter.

Dessertbuffé

 

 

2018-12-06                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Linköping HC

 

 

Julbord

 

 

 

2018-12-08                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Timrå

 

 

Julbord

 

 

 

 

 

Med reservation för eventuella ändringar

 

 

 

2018-12-21                         lördag           19:00                                  Brynäs IF – Växjö

 

5Förrätt: Lax och räkceviche smaksatt med chili och koriander, serveras med salsa Verde

Varmrätt: Helstekt fläskfilé (”Secreto Pata Negra”) med en tryffelreduktion

serveras med krämig potatisgratäng och smörstekta savojkål med kantareller och sidfläsk

Dessertbuffé

 

 

2018-12-28                         fredag           19:00                                  Brynäs IF – Örebro

 

6Förrätt: Krämig jordärtskockssoppa med nattbakad högrev

Varmrätt: Helstekt lammracks med rosmarin skysås

Serveras med getostpotatiskaka och medelhavsgrönsaker

Dessertbuffé

 

 

2019-01-05                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Rögle

 

1Förrätt: Tunnbrödskorg med rökt rensteksröra och en krispig örtsallad

Varmrätt: Helstekt hjortytterfilé med rödvinsreduktion och rårörda lingon

Serveras med friterad mandelpotatis och smörstekta haricotsverts med bacon

Dessertbuffé

 

 

2019-01-10                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Frölunda

 

2Förrätt: Fisk och skaldjur på tre olika vis

Varmrätt: Helstekt oxfilé med rödlöksmarmelad och ankleversås

Serveras med örtrostad delikatesspotatis samt sauterade vaxbönor och morötter

Dessertbuffé

 

 

2019-01-18                         fredag           19:00                                  Brynäs IF – Djurgården

 

3Förrätt: Rökt hjortstek med blomkålscrème, syltade kantareller och lingonsirap

Varmrätt: Knaperstekt ankbröst ”Canette” med äpple och calvadossås

Serveras med jordärtskockspuré och sauterade sparris och morötter  

Dessertbuffé

 

 

2019-01-24                         torsdag         19:00            Brynäs IF – HV71

 

4Förrätt: Krämig hummersoppa med pilgrimsmussla och oststicks

Varmrätt: Grillad hängmörad biff toppad med vispad vitlökssmör, en rödvinsreduktion,

Rostad vitlöks klyftpotatis, samt sauterade haricotsverts och morötter.

Dessertbuffé

 

 

2019-01-26                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Linköping HC

 

5Förrätt: Lax och räkceviche smaksatt med chili och koriander, serveras med salsa Verde

Varmrätt: Helstekt fläskfilé (”Secreto Pata Negra”) med en tryffelreduktion

serveras med krämig potatisgratäng och smörstekta savojkål med kantareller och sidfläsk

Dessertbuffé

 

 

Med reservation för eventuella ändringar

 

2019-01-29                         tisdag            19:00                                  Brynäs IF – Mora

 

6Förrätt: Krämig jordärtskockssoppa med nattbakad högrev

Varmrätt: Helstekt lammracks med rosmarin skysås

Serveras med getostpotatiskaka och medelhavsgrönsaker

Dessertbuffé

 

 

2019-02-02                         lördag           15:15                                  Brynäs IF – Malmö

 

1Förrätt: Tunnbrödskorg med rökt rensteksröra och en krispig örtsallad

Varmrätt: Helstekt hjortytterfilé med rödvinsreduktion och rårörda lingon

Serveras med friterad mandelpotatis och smörstekta haricotsverts med bacon

Dessertbuffé

 

 

2019-02-12                         tisdag           19:00                                  Brynäs IF – Luleå HF

 

2Förrätt: Fisk och skaldjur på tre olika vis

Varmrätt: Helstekt oxfilé med rödlöksmarmelad och ankleversås

Serveras med örtrostad delikatesspotatis samt sauterade vaxbönor och morötter

Dessertbuffé

 

 

2019-02-21                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – HV71

 

3Förrätt: Rökt hjortstek med blomkålscrème, syltade kantareller och lingonsirap

Varmrätt: Knaperstekt ankbröst ”Canette” med äpple och calvadossås

Serveras med jordärtskockspuré och sauterade sparris och morötter  

Dessertbuffé

 

 

2019-02-28                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Skellefteå

 

4Förrätt: Krämig hummersoppa med pilgrimsmussla och oststicks

Varmrätt: Grillad hängmörad biff toppad med vispad vitlökssmör, en rödvinsreduktion,

Rostad vitlöks klyftpotatis, samt sauterade haricotsverts och morötter.

Dessertbuffé

 

 

2019-03-07                         torsdag         19:00                                  Brynäs IF – Malmö

 

5Förrätt: Lax och räkceviche smaksatt med chili och koriander, serveras med salsa Verde

Varmrätt: Helstekt fläskfilé (”Secreto Pata Negra”) med en tryffelreduktion

serveras med krämig potatisgratäng och smörstekta savojkål med kantareller och sidfläsk

Dessertbuffé

 

2019-03-09                         lördag           18:00                                  Brynäs IF – Rögle

 

6Förrätt: Krämig jordärtskockssoppa med nattbakad högrev

Varmrätt: Helstekt lammracks med rosmarin skysås

Serveras med getostpotatiskaka och medelhavsgrönsaker

Dessertbuffé

 

 

Med reservation för eventuella ändringar


Med reservation för eventuella ändringar