Matchmeny Terrassen

2016-12-20    tisdag           19:00                                  Brynäs IF – Karlskrona
Förrätt: Krämig hummersoppa med pilgrimsmussla och oststicks
Varmrätt: Grillad tournedos med dragonsmör och en bourgogne rödvinssås. Serveras med potatispuré smaksatt med västerbottenost och sauterade sparris och morötter
Dessert: Saffranspannacotta med blåbär


2016-12-26    måndag       18:30                                  Brynäs IF – Hv71
Förrätt: Krabb och mangococktail med avokadokräm
Varmrätt: Helstekt hjortfilé med rårörda lingon. Serveras med rostad delikatesspotatis, bräserad palsternacka samt en viltgräddsås med kantareller
Dessert: Italiensk maräng med citronmousse och jordgubbar


2017-01-05    torsdag        19:00                                  Brynäs IF – Färjestad
Förrätt: Arenans svensk delikatesstallrik
Varmrätt: Helstekt göd kalvytterfilé toppat med basilikasmör och portvinsreduktion. Serveras med ugnsrostad potatis och sauterade haricotsverts och vaxbönor med sidfläsk
Dessert: Mangomousse med belgisk choklad och mangopuré


2017-01-07    lördag          16:00                                  Brynäs IF – Växjö
Förrätt: Krämig kräftsoppa smaksatt med saffran serveras med kumminpinnar och  Varmrätt: Helstekt lammytterfilé med chevrécrème. Serveras med rostad vitlökspotatis, smörstekta savojkål, samt en oliv- och parmesanskysås
Dessert: Tiramisu


2017-01-14    lördag          16:00                                  Brynäs IF – Djurgården
Förrätt: Lufttorkad hjortstek med blomkålscrème, syltade kantareller och lingonsirap  Varmrätt: Pepparstek toppad med vitlökssmör. Serveras med rostad klyft potatis, smörstekta grönsaker samt en cognacspetsad grönpepparsås
Dessert: Blå-och vitchokladmousse, toppad med blåbärskompott

 
2017-01-19    torsdag        19:00                                  Brynäs IF – Örebro
Förrätt: Krämig jordärtskockssoppa med nattbakad högrev och torkade kantareller Varmrätt: Helstekt dovhjort med svartvinbärssås. Serveras med en krämig rotsaksgratäng, samt smörstekta morötter och sockerärtor
Dessert: Creme brulée med rabarberkompott och sockerflarn


2017-01-28    lördag          18:30                                  Brynäs IF – Malmö
Förrätt: Najadlax med asiatiska grönsaker samt en rostad sesamfrö-sojaglaze
Varmrätt: Grillad hängmörad biff toppad med chevrécrème. Serveras med friterad mandelpotatis, tomatbrässerade grönsaker samt en basilika rödvinssås
Dessert: Limoncellopannacotta med passion


2017-01-31    tisdag           19:00                                  Brynäs IF – Skellefteå
Förrätt: Rökt ankbröst med sellericrème och en sötsyrlig körsbärschutney
Varmrätt: Helstekt göd kalvytterfilé med choronsås och tryffelsky. Serveras med boulangerè potatis och sauterade minigrönsaker
Dessert: Tiramisu                                                                     


2017-02-04    lördag          18:30                                  Brynäs IF – Luleå
Förrätt: Rökt laxtartar med inlagd gurka, getostkräm och potatischips
Varmrätt: Helstekt lammytterfilé med tomat och basilikasmör samt en rödvinsreduktion. Serveras med krämig potatisgratäng och syrade grönsaker
Dessert: Björnbärscheesecake


2017-02-16    torsdag        19:00                                  Brynäs IF – Leksand
Förrätt: Arenans tapas
Varmrätt: Grillad tournedos med vitlökssmör och en bourgogne rödvinssås. Serveras med råstekt potatis och tomatbrässerade grönsaker
Dessert: Dubbel chokladpannacotta med hallon


2017-02-23   torsdag        19:00                                  Brynäs IF – Rögle
Förrätt: Laxceviche med pilgrimsmusslor och mango samt salsa Verde
Varmrätt: Helstekt dovhjortsfilé med lingonchutney. Serveras med palsternackspurè, smörstekta sockerärtor samt en viltskysås med åtta kryddor
Dessert: Saffranspannacotta med blåbär


2017-03-02    torsdag        19:00                                  Brynäs IF – Frölunda

Förrätt: Rökt ankbröst med sellericrème och lingonmarmelad
Varmrätt: Grillad tournedos med ankleversås. Serveras med smörstekta delikatesspotatis, rostade rotfrukter och haricotsverts
Dessert: Ananascheesecake


2017-03-07   tisdag           19:00                                  Brynäs IF – Karlskrona
Förrätt: Krämig räksoppa spetsad med cognac, serveras med oststicks
Varmrätt: Knaperstekt ankbröst canette med druvsås. Serveras med palsternackspuré och sauterade sparris och morötter
Dessert: Kokospannacotta toppad med ananas

 
Med reservation för eventuella ändringar