Lyxa till ditt hockeybesök genom att äta och dricka gott i Gavlerinken Arena.Terrasspaket. Med vårt lyxigaste paket har du din sittplatsbiljett i händelsernas centrum vid ett bord ute i arenan. Du känner stämningen och har en fantastisk utsikt över matchen. Här njuter du av vår bästa mat, dryck och service. 

Terrasspaket med förrätt, varmrätt och dessert: 865 kr

Fönsterpaketet. Med din sittplatsbiljett vid våra fönsterbord inne i restaurangen har du samma fantastiska utsikt över matchen som på Terassen, här öppnar vi upp fönstren och släpper in hockeystämningen till dig. I fönsterpaketet ingår även vår buffé bestående av kalla och varma rätter samt ett flertal olika desserter och kaffe.
Fönsterpaket: 699 kr

Restaurangpaketet. Här sitter du med ditt sällskap inne i restaurangen före match, under paus och efter matchen. Under match har du din sittplatsbiljett på läktaren i direkt anslutning till restaurangen. I restaurangpaketet ingår även vår buffé bestående av kalla och varma rätter samt ett flertal olika desserter och kaffe.
Restaurangpaket: 549 kr

Trerätters buffé. Du som redan har en hockeybiljett kan boka bord med buffé bestående av kalla och varma rätter samt ett flertal olika desserter och kaffe. Matchen ser du från din plats i arenan men har tillgång till ditt bord även i paus och efter matchen.
Trerätters buffé: 349 kr

 

Bokning.

Telefon: 026-54 46 75
Telefontider: måndag - fredag 9.30-13.00, 13.30-15.30
E-post: restaurang@brynas.se

Bra att veta!
Alla med restaurangbiljett kommer in i arenan och i restaurangen 2 timmar före matchstart.
Efterrätten serveras i första paus.
För avbokningar som görs senare än 3 vardagar innan debiteras fullt pris

Gavlerinken Restaurang & Konferens
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle
Kontakt:
Telefon:026-544675
E-post: restaurang@brynas.se

 

Information om hur du hittar till Gavlerinken Arena