Välkommen till en ny spännande säsong 2017-2018

Här hittar du som logeägare all information för en lyckad upplevelse med god mat, dryck och en trivsam vistelse hos oss här på Gavlerinken Arena.


Beställning av mat
All beställning av mat gör logeägare på plats vid ankomst matchdag. Vi ställer upp en maffig 4-rätters buffé inkl kaffe till er varje match. Här hittar du garanterat något för alla. Ett givet val när det måste bli bra.

Vegetariskt eller fisk som alternativ ordnar vi på plats. Ingen förbokning av mat annat än specialkost.

Gluten & laktosallergier ordnar vi på plats men övriga allergier är det bäst att ni anmäler till oss i förväg. Se även logemenyn, där du hittar alla våra rätter.

Bokning: Restaurang, terrass och konferens samt logedagskonferens
Telefon: 026-54 46 75. E-post: restaurang@brynas.se
Telefontider: måndag - fredag 9.30-12,00  13.00-15.30


Parkering

Dedikerad parkering för logeägare finns vid matcher och event mellan kl 17-24 mellan tennishallen och Gavlerinken. Särskilt tillstånd krävs för denna parkering och det får du från din säljare.

Parkeringen kommer att bevakas av Q-park så det är viktigt att tillstånden finns i bilen.


Ingång
Entre via ingången skyltad Restaurang, Loge och konferens.


Teknik
Vid frågor om nyckar & tagg eller trasigt kontaktar ni ansvarig för driften Peter Jensen tfn: 026-54 46 81 eller driften tfn: 026-54 46 89. Kom i håg att alltid ta med er nyckel och tagg för att komma in i arenan och till er loge.


Extra logebiljetter
Bokas via mejl: biljetter@brynas.se senast klockan 15.00 matchdag vardagar och klockan 15.00 vardag före helgmatch.
Uppge: Matchdag –Antal-biljetter – logenummer- Faktureringsadress -referens.
Pris 350kr
OBS! -Biljetterna skickas till din mejl, du skriver själv ut dom.


Övrig information
Logen städas alltid efter match & evenemang men inte efter övrigt användande av logen. Vid fakturering tar vi ut en faktureringsavgift på 95:- inklusive moms. Betala gärna med kort.
OBS! Ingen dryck får tas med ut i hagen. Detta är inte tillåtet enligt vårt serveringstillstånd.