Meny vecka 24

 

LUNCHMENY VECKA 24

 

Måndag 11 juni

Parmesanfylld backonlindad fläskfilé med råstekt potatis, choronsås och schallottensky

***

Hemgjorda pytt i panna med rödbetor och stekt ägg

Panerad torskfilé med kapris majonnäs och kokt potatis

 Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Tisdag 12 juni

Tisdagens ”Roast ”

Slottsstek med gräddsås, inlagd gurka och svartvinbärsgelé

***

Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller bruna bönor

Fransk fisk och skaldjursgryta med aioli

 

Onsdag 13 juni

 

Arenans hemgjorda köttbullar eller stekt falukorv, med stuvade makaroner

Grillad kycklingstek med bacon, äpple och savojkål samt en rödvinssås

Stekt dillströmming med potatisstomp pressgurka och skirat smör

 

Torsdag 14 juni

 

Ärtsoppa

Fläskpannkaka/tunna pannkakor

Fläskgryta med grönpepparsås och basilika pasta

Fiskgratäng med dillpotatis

Pannbiffar med stekt potatis och lök- skysås

 

Fredag 15 juni

 

Arenans ”sydamerikanska” buffé

Halstrad abborrfilé med citronsås och potatispuré

Ugnsbakad paprika på grekiskt vis med köttfärs och fetaost

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.

Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert