Lunchmeny v.12

Måndag 20 mars



Måndagens ”carvery ” trancheras i restaurangen
Helstekt fläskfilé med råstekt potatis och champinjonsås
***
Kalops med kokt potatis
Panerad torskfilé med skarpsås och kokt potatis

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

Tisdag 21 mars


Tisdagens ”Roast ”
Slottsstek med gräddsås, inlagd gurka och äppelmos
***
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller bruna bönor
Fransk fisk och skaldjursgryta med aioli

Onsdag 22 mars


Arenans hemgjorda köttbullar eller stekt falukorv, med stuvade makaroner
Grillad kycklingfilé med bacon, äpple och savojkål samt en rödvinssås
Stekt dillströmming med potatisstomp pressgurka och skirat smör

Torsdag 23 mars



Ärtsoppa
Fläskpannkaka/tunna pannkakor
Fläskgryta med grönpepparsås och basilika pasta
Purjolökskokt kummel med dillpotatis
Pannbiffar med stekt potatis och lök- skysås

Fredag 24 mars


Arenans ”sydamerikanska” buffé
Halstrad abborrfilé med citronsås och potatispuré
Ugnsbakad paprika på grekiskt vis med köttfärs och fetaost

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 
 

Med reservation för ändringar.

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.

Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. 

På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert