Lunchmeny v.17

LUNCHMENY VECKA 17                             

 

Måndag 24 april

Måndagens ”carvery ” trancheras i restaurangen

Helstekt fläskfilé med ratatouille, färska pommes frites, rödvinssås och bearnaisesås

***

Ugnsgratinerad falukorv med potatismos

 Halstrad gravad abborrfilé med vitvinssås, syrade grönsaker samt kokt potatis

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Tisdag 25 april

Tisdagens ”Roast ”

Nattbakad fläskkarré med buljongkokta grönsaker, örtpotatis och Chevrécrème

***

Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor

Ugnsbakad flundrafilé med räksås, färsk sparris och kokt potatis  

 

Onsdag 26 april

 

Arenans hemgjorda köttbullar, stekt falukorv och stuvade makaroner

Ugnstekt citronkyckling med savojkål och steksky

Ansjovisfylld stekt strömming med färskpotatis och pressgurka

 

Torsdag 27 april

 

Gulaschsoppa med surdegsbaguette

Tunna pannkakor/ Fläskpannkaka

Fylld köttfärslimpa med ost och bacon serveras med rödvinssås och råstekt potatis

Pasta carbonara

Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis

 

Fredag 28 april

 

Arenans ”Medlehavs” buffé

Fiskgratäng med kräftstjärtar och färsk sparris samt kokt potatis

Wienerschnitzel

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.

Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert