Lunchmeny v.11

Måndag 13 mars



Måndagens ”carvery ” trancheras i restaurangen
Helstekt biffrad med schalottenlökssky, parmesancrème samt råstekt potatis
***
Halstrad gravad abborrfilé med citron-dillcrème
Stekt isterband med skånsk stuvad potatis

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

Tisdag 14 mars


Tisdagens ”Roast ”
Helstekt vårkyckling med ugnsrostad rotgrönsaker och rödvinssås
****
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon eller löksås
Sprödbakad spättafilé med skagenröra och färskpotatis

Onsdag 15 mars


Arenans hemgjorda köttbullar eller stekt falukorv med stuvade makaroner
Kycklingfilé med kokoslimesås och basmatiris
Ansjovisfylld stekt strömming med potatispuré och pressgurka

Torsdag 16 mars



Ärtsoppa och tunna pannkakor
Fläskpannkaka
Lammfärsbiffar med rostad vitlökspotatis och tomatsmörsås
Cajunkryddad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Grillad fläskkarré med rostad klyft potatis, bearnaise och rödvinssås

Fredag 17 mars


Arenans Asiatiska buffé
Mustig fisk- och grönsakscurry med basmatiris
Arenans lasagne

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 
 

Med reservation för ändringar.

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.

Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. 

På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert