Lunchmeny v.10

Måndag 6 mars



Måndagens ”carvery ” trancheras i restaurangen
Helstekt fläskfilé med grönsaks ”gallete” samt en olivskysås med parmesan
***
Fiskpiccatta med tomat och basilikasås och ris
Blomkål- och broccoligratäng med rökt skinka, cheddarost och kokt potatis

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

Tisdag 7 mars


Tisdagens ”Roast ”
Helstekt kalkonfilé med tranbärssylts, rostad potatis och rödvinssky
****
Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor
Thailändsk fiskgryta med kokoslimesås och jasminris

Onsdag 8 mars


Arenans hemgjorda köttbullar eller stekt falukorv, med stuvade makaroner
Färsk stekt strömming med rårörda lingon och delikatess potatis
Viltskavsgryta med färska champinjoner kokt potatis

Torsdag 9 mars



Ärtsoppa och tunna pannkakor
Fläskpannkaka
Hemgjorda wallenbergare med klassiska tillbehör
Cajunkryddad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Fläsklägg med rotmos

Fredag 10 mars


Arenans Asiatiska buffé
Fransk fiskgryta med potatisaioli
Kyckling-wok med ostronsås och jasminris

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 
 

Med reservation för ändringar.

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.

Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. 

På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert