Lunchmeny v.9

Måndag 27 februari



Måndagens ”carvery ” trancheras i restaurangen
Helstekt biffrad med rostad potatis, rödvinssky samt pepparrotscrème
***
Fläskschnitzel med rostad klyft potatis, bearnaise samt rödvinssås
Fiskgratäng med räkor serveras med färsk sparris och potatispuré

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

Tisdag 28 februari


Tisdagens ”Roast ”
Helstekt fläskkotlett med karamelliserad äpple, rostad kulpotatis och en gräddig grönpepparsås
***
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Pocherad skrei-torsk med fänkålssås och kokt potatis

Onsdag 1 mars


Arenans hemgjorda köttbullar eller stekt falukorv, med stuvade makaroner
Grillad kycklingfilé med pepperonata grönsaker rostad vitlöksstomp samt rödvinssky
Stekt strömming med skirat smör och potatismos samt pressgurka

Torsdag 2 mars



Ärtsoppa
Tunna pannkakor/Fläskpannkaka
Moussaka med tzatziki
Pannbiffar med stekt potatis och löksky
Ugnsbakad torsk med krämig persiljesås och potatispuré

Fredag 3 mars


Arenans Asiatiska buffé
Ugnsbakad lax och torsk med basilikasås och potatispuré
Pastagratäng med kassler och cheddarost

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 
 

Med reservation för ändringar.

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.

Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. 

På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert