LUNCHMENY VECKA 4

Måndag 22 januari

Måndagens ”carvery ” trancheras i restaurangen

Helstekt biffrad med råstekt potatis samt pepparsky

***

Kycklingdrumsticks med sweetchilicréme och rostad vitlökspotatis

Lax fylld spättafilé med dillsås och potatispuré

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Tisdag 23 januari

Tisdagens ”Roast ”

Långkok på högrev med bakad potatis färska primörer och rotselleri- crème

***

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Gratinerad torsk med kräftsås och kokt potatis

 

Onsdag 24 januari

Arenans hemgjorda köttbullar eller stekt falukorv, med stuvade makaroner

Fläskfilémedaljonger med pepparsky och rostad vitlökspotatis

Stekt strömming med skirat smör och potatismos samt pressgurka

 

Torsdag 25 januari

Ärtsoppa och tunna pannkakor

Fläskpannkaka

Hemgjorda köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis

Cajun kryddad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis

Kycklingfilé med soltorkad tomat och basilika

 

Fredag 26 januari

Arenans medelhavsbuffé

Pocherad lax med räkor och ratatouille grönsaker

Tacogratäng med pasta

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.

Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert