LUNCHMENY VECKA 3

 

Måndag 15 januari

Måndagens ”carvery ” trancheras i restaurangen

 Bacon lindad fläskfilé med färsk pommes frites och rödvinssås

Ugnspocherad torsk med en krämig persiljesås och dillpotatis

Isterband med dillstuvade potatis

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Tisdag 16 januari

Tisdagens ”Roast ”

Nattbakad sidfläsk med champinjonsås och ugnsstekt potatis

****

Stekt fläsk med löksås

Laxfylld flundrafilé med dillsås och kokt potatis

 

Onsdag 17 januari

Arenans hemgjorda köttbullar med stekt falukorv och stuvade makaroner

Grillat fläskmedaljong med grönsaksragu och fetaost- crème samt en pepparsky

Färsk stekt strömming med rårörda lingon och dillmos

 

Torsdag 18 januari

Ärtsoppa och tunna pannkakor

Fläskpannkaka

Hemgjorda köttfärsbiffar med stekt vitlökspotatis och balsamico-skysås

Sprödbakad torskfilé med dillmajonnäs och koktpotatis

Kycklingstek med grön curry

 

Fredag 19 januari

Arenans sydamerikanska buffé

Ugnsbakad tilapiafilé med basilikasås och kokt potatis

Arenans hemgjorda lasagne

Vi bjuder på en liten hembakad dessert till efterrätt

 

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en veckans soppa och sallad samt ett vegetariskt alternativ.Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland och där det finns även restaurangbakat bröd. På måndagar och fredagar bjuder vi alltid på en liten dessert