Vi söker en driven projektledare

 

En bra start är en verksamhet inom Brynäs IF som arbetar för att skapa sammanhang där gemenskapen stärker utvecklingen för barn och unga. Med nya sätt att aktivera partners och driva samverkan mellan samhälle och näringsliv, bryter vi ny mark för hur en idrottsförening kan bli en stark kraft i sin samtid. En bra starts verksamhet leds och genomförs i mycket nära samverkan med Brynäs IFs största partners samt UNICEF, en av världens starkaste aktörer på socialt ansvarstagande.

 

Driven Projektledare - En bra start 

Brynäs IF söker en projektledare som under arton månader ska leda ett projekt inom Brynäs IF:s verksamhet En bra start. Fokus i projektet är att sprida den av En bra start framtagna samverkansmodell som syftar till att föreningar i samverkan med sin kommun, andra samhällsaktörer och sitt företagsnätverk investerar i gemensamma lösningar som möter dagens samhällsutmaningar och bidrar till största möjliga samhällsnytta. Modellen ska spridas regionalt i Gävleborg, via En bra starts föreningsnätverk Ett Bättre Nätverk. Förutom att sprida själva modellen generellt, ska lösningar som bidrar till minskad ungdomsarbetslöshet implementeras.

Detta är för rätt person ett av regionens häftigaste jobb! Att med Brynäs IFs och UNICEFS varumärke och kompetens i ryggen få vara med och vidareutveckla En bra starts samverkansmodell tillsammans med regionala föreningar. Vi söker dig som gillar att samverka med andra, har ett öppet sinne för att skapa nya lösningar och är pedagogisk och noggrann i genomförande och strukturskapande. Rollen kräver att du har ett stort eget driv och kan arbeta självständigt. Arbetet handlar om att leda ett utvecklingsarbete vilket gör att du antagligen i grunden har en akademisk utbildning och/eller erfarenhet från verksamhetsutveckling eller projektledning. Rollen kommer att innebära dagliga resor inom länet.

Brynäs IF och En Bra start samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 6:e juni. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Petter Lundgren tel. 0733-51 27 07.

Klicka här för att läsa mer och skicka ansökan