Playday måndag 26 oktober

Första måndagen på höstlovet, nämligen den 26 oktober, bjuder Brynäs IF och En bra start in till Playday i Gavlerinken. Alla höstlovslediga barn välkomnas varmt till arenan, där massor av roliga aktiviteter kommer fylla dagen.

I vintras, i samband med Sportlovet, förvandlade Brynäs IF tillsammans med En bra start Gavlerinken till en stor fritidsgård för en dag där sportlovslediga barn kunde prova på en mängd olika aktiviteter. En bra start, tillsammans med 15 andra föreningar i Gävle, bjöd in alla barn till att prova på allt från fäktning, baseball, innebandy och skridskor till film, teater, taekwondo och fotboll.

Konceptet blev väldigt lyckat och mycket omtyckt av både barn, föräldrar och föreningar. Brynäs IF och En bra start kommer därför att arrangera ytterligare en sådan dag, en Playday, där barn och ungdomar den 26 oktober återigen bjuds in till Gavlerinken.

– Vi fick många fina omdömen. Många tyckte att det var den bästa dagen på hela sportlovet och det var jätteroligt att höra. Just att få möjligheten att få prova på så många olika aktiviteter under ett och samma tak tror jag är ett bra koncept. Det kostar ingenting, man behöver inte ha med sig egen utrustning och inga förkunskaper krävs, sa Maria Sundman, verksamhetsutvecklare för En bra start.

Och nu är det alltså dags igen. Måndagen den 26 oktober bjuds alla höstlovslediga barn och ungdomar in till Gavlerinken Arena för en Playday, där massor av roliga aktiviteter kommer fylla dagen. Så boka in den 26 oktober, och inled höstlovet på bästa möjliga sätt.

Varmt välkomna!