Internationella flickdagen firades

Söndagen den 11 oktober var det Internationella Flickdagen och Brynäs och En Bra Start bjöd in till en lite speciell match på Gavlerinken. Brynäsdamerna mötte Sundsvall och för att uppmärksamma dagen fick alla tjejer gå in gratis.

Under gårdagen, den 11 oktober, var det Internationella Flickdagen och på Gavlerinken passade man på att uppmärksamma denna dag i samband med Brynäsdamernas hemmamatch mot Sundsvall. Eftersom syftet med dagen var att hylla alla flickor så hade alla tjejer gratis inträde på matchen. Totalt kom det 137 tjejer.

Innan matchen och i periodpauserna kunde alla som kände sig manade passa på att prova olika aktiviteter utanför arenan och i entréhallen. Dessa aktiviteter var kopplade till spontanidrott och bestod av bland annat hockey och bollkastning. Utanför ingången till damernas match stod Kristian Nervik Nilsen från En Bra Start och lät de som ville prova på att skjuta puckar i mål. 

– De som har varit här hos oss har varit nöjda, kommenterar Kristian. Det har varit folk i alla åldrar här och det är jättekul. Vi har gjort det allra bästa av dagen och det har varit toppen.

En lycklig vinnare av lotteriet som hölls gick även från matchen med biljetter till en av Brynäsherrarnas hemmamatcher.