Föreläsning lockade stor publik under torsdagskvällen

Verksamheten En Bra Start stod ikväll värd för föreläsningen ”Så ska du som vuxen stötta idrottande barn” som hölls av idrottspsykologen Johan Fallby

Fallby

 

Brynäs IF sociala verksamhet En Bra Start som arbetar för att skapa sammanhang där gemenskapen stärker utvecklingen för barn och unga. Med nya sätt att aktivera partners och driva samverkan mellan samhälle och näringsliv, bryter Brynäs IF ny mark för hur en idrottsförening kan bli en stark kraft i sin samtid.

I samarbete med SISU – Idrottsutbildarna stod En Bra Start ikväll värd för föreläsningen ”Så ska du som vuxen stötta idrottande barn” som hölls av idrottspsykologen Johan Fallby i Gavlerinken Arenas entréhall. Hela 336 personer kom för att lyssna till det högaktuella ämnet.

Vuxna är på många sätt en viktig del i barn och ungdomars fritidsaktiviteter, inte minst som tränare och ledare. Idrottspsykologen Johan Fallby tog i sin föreläsning upp frågor som berör vuxnas beteende i barn och ungdomars fritidsmiljö. Fallby delade med sig av praktiska råd att använda i vardagen kring barn och ungdomar.

 

Om Fallby: 
JOHAN FALLBY är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi och har tidigare bland annat varit rådgivare åt Svenska Fotbollförbundet. Idag arbetar Johan Fallby för FC Köpenhamn.
Fallby har gedigna akademiska meriter och även en grundutbildning i KBT samt har själv en idrottsbakgrund som landslagsspelare i bordtennis. Johan har förutom boken Gör det bättre själv om du kan även skrivit Guiden till idrottspsykologisk rådgivning och Idrottens karriärövergångar. 

 

Fallby 2