Beppe Singer klar som konferencier på Barnkonventionens dag

Beppe Singer, kanske mest känd som programledare för Hjärnkontoret, kommer att vara konferencier och värd för Barnkonventionens dag även detta år.

Förra året var Beppe Singer konferencier på Barnkonventionens dag då över 4 000 elever satte ett världsrekord i Gavlerinken Arena. Beppe Singer är programledaren, producenten och läraren som kanske är mest känd som programledare för Hjärnkontoret. Det gjorde också att han var ett välkänt ansikte för barnen som var på plats i arenan.

Nu är det klart att Beppe Singer även i år kommer att axla rollen som konferencier och värd för Barnkonventionens dag. Förra året var han en stor favorit hos barnen som var på plats i arenan så valet inför årets dag var mycket enkelt.

– Beppe gjorde ett strålande jobb förra på förra årets Barnkonventionens dag när han guidade och lotsade över 4000 barn i arenan på ett härligt befriande, roligt och mycket professionellt sätt, säger Johan Cahling, vice klubbdirektör i Brynäs IF. För oss var det ett självklart val att fråga honom även om årets dag och vi är otroligt glada och stolta över att han även kommer att vara med oss även i år.

Barnkonventionens dag genomförs i år tisdag den 15 november i Gavlerinken. Då kommer 81 klasser och strax över 2 000 elever från Gävles skolor att åter igen invadera arenan för att fira barnkonventionen tillsammans med Beppe Singer och förhoppningsvis väntar en dag med ett spännande program, mycket glädje och samhörighet.

– Det är en stor ära och ynnest att få möjligheten att göra detta i år igen, säger Beppe Singer. Att få stå på scen och prata med barnen om denna typ av frågor – det är där jag verkligen hör hemma. Det är en del av mitt kall, att alltid hålla kidsen om ryggen.