Möta barn på flykt

Tillsammans med UNICEF Sverige ger En Bra Start dig möjligheten att lyssna till föreläsningen Att möta Barn på flykt, kostnadsfritt. Föreläsare är Lars H Gustafsson som är en av de ledande inom området

Föreläsning möta barn på flyktTillsammans med UNICEF Sverige ger En Bra Start dig möjligheten att lyssna till föreläsningen Att möta Barn på flykt, kostnadsfritt. Föreläsare är Lars H Gustafsson som är en av de ledande inom området och även författare till handboken ”Möta barn på flykt” som är utgiven av UNICEF.
Läs mer och ladda ner handboken här >>>

Lars H Gustafsson är barnläkare och författare. Under hela sin karriär har Lars arbetat med barn. Han har haft en rad olika internationella uppdrag, främst för Rädda Barnen och bland annat arbetat som skolläkare på Rosengård i Malmö. Som författare skriver Lars främst böcker om barn, föräldraskap, etik och livsfrågor. Lars är även medlem av Barnombudsmannens expertråd, liksom en expertgrupp knuten till svenska UNICEF.


Vi välkomnar alla som är intresserade av ämnet och ett speciellt välkomnande till alla ni som på något vis arbetar nära barn och unga. Du kan vara ledare inom föreningslivet, verksam inom skola och omsorg, i en hjälporganisation eller ett flyktingboende. Alla är välkomna. Anmäl dig via länken här nedan och ta gärna med en vän.

Torsdagen 24 november i Gavlerinken Arena
Föreläsningen startar 18:00
Entré från kl 17:30, ingång via Gavlerinkens huvudentré.

Klicka här för anmälan